Oh my eyezzz lashbar

Because every woman deserves the greatest lashes

Powderbrows

Semi-permanente make-up – Nieuw in ons aanbod!

Nieuw: Powderbrows

De powderbrows behandeling is nieuw in ons aanbod! Powder brows, ook wel bekend als powder brow tattoo of shaded brows, is een semi-permanente make-up behandeling waarmee PMU-pigmenten worden aangebracht in de bovenste lagen van de huid.

Wat zijn Powderbrows?

Powder Brows, ook wel bekend als Powder Brow Tattoo of Shaded Brows, is een geavanceerde techniek op het gebied van semi-permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. In tegenstelling tot traditionele microblading, waarbij fijne haartjes worden geïmiteerd, richt Powder Brows zich op het creëren van een zachte, poederige schaduw die lijkt op het effect van het aanbrengen van wenkbrauwpoeder.

De procedure houdt in dat PMU-pigmenten op de bovenste lagen van de huid worden aangebracht met behulp van een tatoeëermachine met een speciale naaldconfiguratie. Deze naalden deponeren pigmenten met zachte pulsaties, waardoor een subtiele, gepoederde afwerking ontstaat. Dit resulteert in vollere, goed gedefinieerde wenkbrauwen met een zachtere uitstraling dan bij microblading.

Wat zijn de voordelen van Powderbrows?

Een van de voordelen van Powder Brows is de geschiktheid voor verschillende huidtypen, inclusief vette huid, omdat het poedereffect kan helpen bij het camoufleren van eventuele ongelijkmatigheden. Bovendien is de techniek minder invasief dan sommige andere permanente make-upprocedures, waardoor het genezingsproces vaak sneller en comfortabeler is.

Powder Brows zijn ideaal voor mensen die streven naar een natuurlijke, maar goed gedefinieerde wenkbrauwlook die langdurig blijft.

Hoe voorbereiden voor je powderbrows behandeling?

Gelieve zeer aandachtig onze voorwaarden omtrent de powderbrows behandling na te lezen en er voor te zorgen dat je met alle voorwaarden in orde bent vooraleer je overgaat tot het boeken van de behandeling!

Het kan handig zijn om je make-up die je gewoonlijk draagt mee te nemen. Ook foto’s van het eindresultaat dat je wil bereiken kunnen helpen. Neem deze gerust mee!

Te vermijden voor je powderbrows behandeling!

Vermijd deze zaken!
Je mag geen permanente make-up hebben op het te behandelen gebied.
Zorg ervoor dat je in goede conditie en gezondheid verkeert.
Vermijd het kleuren, harsen of behandelen van het gebied rond en de wenkbrauwen zelf ten minste 2 à 3 dagen voor je afspraak.
Vermijd veel zon en al zeker een verbrande huid voor je afspraak.
Anti-aging behandelingen zijn afgeraden tot ten minste 2 weken voor je afspraak