Oh my eyezzz lashbar

Because every woman deserves the greatest lashes

Wimperextensions

Ontdek alle behandelingen voor prachtige wimpers

Wimper behandelingen

Ben je het moe om elke dag mascara aan te brengen? Vind je valse wimpers ook ongelofelijk lastig te plakken? Wil je er elke dag stralend uitzien zonder enige moeite? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou! We bieden voor elke stijl een andere behandeling aan. Hou je van naturel maar zijn je wimpertjes aan de kortere kant, kies dan voor de one by one wimperbehandeling. Heb je volume en lengte nodig, boek dan de russian volume behandeling. Voor de extra “drama-look” kan je opteren voor megavolume lashes.

“Zeer vriendelijke dame , zeer behulpzaam en super service”

– Lindsay

Megavolume

Russian volume

One by one

One by one wimperextensions

Bij een one by one wimperbehandeling worden er wimperextensions geplaatst op de natuurlijke wimpers. Bij dit soort techniek wordt per natuurlijke wimper 1 wimperextension geplaatst. Gemiddeld worden er zo’n 80 tot 120 extensions geplaatst per oog. Heb je veel natuurlijke wimpers, maar zijn ze niet zo lang? Dan is deze behandeling ideaal voor je! Lees zeker onze verzorgingstips na om langer te kunnen genieten van je behandeling.

Lashlift

Bij een lashlift worden de natuurlijke wimpers gelift d.m.v. een product dat aangebracht wordt op de wimpers. Dit zorgt ervoor dat de eigen wimpers er langer uitzien. Het kleuren van de wimpers geeft ze het effect van het dragen van mascara. Uiteraard kan mascara ook nog gedragen worden, maar dit is in principe niet nodig. Na een lashliftbehandeling vragen we om de eerste 24u na de behandeling, de wimpers niet nat te maken, te schminken of te ontschminken.

Russian volume wimperextensions

Bij een russian volume behandeling worden er 3 tot 4 wimperextensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Heb je lengte en volume nodig? Dan is deze behandeling ideaal voor jou. Gelieve onze verzorgingstips na te lezen zodat u nog langer kan genieten van uw behandeling.

Megavolume wimperextensions

Bij een megavolume behandeling worden er 12 tot 14 extensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Heb je extra volume nodig? Dan is deze behandeling ideaal voor jou. Gelieve onze verzorgingstips na te lezen zodat u nog langer kan genieten van uw behandeling.

Bijwerken van je wimperextensions

Van elke behandeling van een nieuwe set wimperextensions kunnen we de levensduur verlengen door een bijwerking te doen. Uitgegroeide extensions worden uitgehaald zonder hierbij uw natuurlijke wimpers te beschadigen, deze worden vervangen door nieuwe extensions. Ook alle uitgevallen extensions worden aangevuld.

Verwijderen van wimperextensions

Zijn je extensions aan vernieuwing toe of wil je ze gewoon verwijderen? Kies dan onze verwijderen behandeling. We verwijderen zorgvuldig je wimperextensions en doen een na-verzorging.

Wimperbehandelingen vanuit Jabbeke – Brugge

Ons wimpersalon is gelegen in Jabbeke en is vlot bereikbaar van overal vanuit regio kust en regio Brugge. Aarzel niet om een afspraak te maken eenvoudig hier op de website!

megavolume wimperextensions
Megavolume
oh my eyezzz lashbar one by one wimperextensions
One by one
russian volume wimperextensions
Russian volume