Oh my eyezzz lashbar

Because every woman deserves the greatest lashes

Wimperextensions

Ontdek alle behandelingen voor prachtige wimpers

Wimperextensions

Ben je het moe om elke dag mascara aan te brengen? Vind je valse wimpers ook ongelofelijk lastig te plakken? Wil je er elke dag stralend uitzien zonder enige moeite? Dan zijn wimperextensions echt iets voor jou! We bieden voor elke stijl een andere behandeling aan. Hou je van naturel maar zijn je wimpertjes aan de kortere kant, kies dan voor de one by one wimperbehandeling. Heb je volume en lengte nodig, boek dan de russian volume behandeling. Voor de extra “drama-look” kan je opteren voor megavolume lashes.

“Zeer vriendelijke dame , zeer behulpzaam en super service”

– Lindsay

Hoe gaat dat in zijn werk: wimperextensions laten zetten?

Wimperextensions zijn kunstwimpers die worden aangebracht op de natuurlijke wimpers om ze langer, dikker en gekruld te maken. We brengen de wimpers aan door ze één voor één op de natuurlijke wimpers te plakken, dit met behulp van een speciale wimperlijm.

Onze wimperextensions worden gemaakt van cashmere (kasjmier). De valse wimpers zijn trouwens proefdiervrij en ook vegan. Ze zijn uiterst zacht en hebben een natuurlijke structuur. Ze zijn niet te onderscheiden van een echte wimper.

Individuele wimperextensions zijn kleine, losse wimperhaartjes die één voor één op de natuurlijke wimpers worden aangebracht, terwijl volume-wimperextensions bestaan uit kleine bundeltjes van 2-6 wimperhaartjes die samen op één natuurlijk wimperhaar worden geplakt. Megawimperextensions zijn extra dikke wimperhaartjes die worden gebruikt om een nog dramatischer effect te creëren.

Wimperextensions kunnen 2 à 3 weken aanhouden voordat ze moeten worden bijgewerkt. Het is belangrijk om de wimperextensions op de juiste manier te verzorgen, door ze niet te bevochtigen gedurende de eerste 24 uur na aanbrengen en ze te behandelen met een speciaal wimperverzorgingsproduct.

Het is belangrijk om naar een specialist te gaan voor het aanbrengen van wimperextensions om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier worden aangebracht en om complicaties te voorkomen. Gelukkig ben je bij Oh My Eyezzz Lashbar aan het juiste adres!

Hoe lang duurt het om wimperextensions te laten zetten?

Het aanbrengen van wimperextensions kan 1 tot 3 uur duren, afhankelijk van het aantal wimperextensions dat wordt aangebracht en het niveau van detail dat wordt gewenst. Een lashlift duurt 1 uur, een set megavolume duurt 3u, een set russian volume duurt 2u en een set one by one wimpers laten zetten duurt 2 uur.

Ook een bijwerking van een bestaande set kan snel 2u duren. Laat je de wimperextensions professioneel verwijderen door ons, dan duurt dat 30 minuten.

We hebben 3 verschillende behandelingen:

One by one wimperextensions

Bij een one by one wimperbehandeling worden er wimperextensions geplaatst op de natuurlijke wimpers. Bij dit soort techniek wordt per natuurlijke wimper 1 wimperextension geplaatst. Gemiddeld worden er zo’n 80 tot 120 extensions geplaatst per oog. Heb je veel natuurlijke wimpers, maar zijn ze niet zo lang? Dan is deze behandeling ideaal voor je! Lees zeker onze verzorgingstips na om langer te kunnen genieten van je behandeling.

Hoeveel kosten One by one wimperextensions?

Een nieuwe set one by one wimperextensions kost bij Oh my Eyezzz lashbar 98 € en je moet rekening houden dat de behandeling 2 uur duurt.

Lashlift

Bij een lashlift worden de natuurlijke wimpers gelift d.m.v. een product dat aangebracht wordt op de wimpers. Dit zorgt ervoor dat de eigen wimpers er langer uitzien. Het kleuren van de wimpers geeft ze het effect van het dragen van mascara. Uiteraard kan mascara ook nog gedragen worden, maar dit is in principe niet nodig. Na een lashliftbehandeling vragen we om de eerste 24u na de behandeling, de wimpers niet nat te maken, te schminken of te ontschminken.

Hoeveel kost een lashlift

Een lashlift kost bij Oh my Eyezzz lashbar 53 € en je moet rekening houden dat de behandeling 1 uur duurt.

Russian volume wimperextensions

Bij een russian volume behandeling worden er 3 tot 4 wimperextensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Heb je lengte en volume nodig? Dan is deze behandeling ideaal voor jou. Gelieve onze verzorgingstips na te lezen zodat u nog langer kan genieten van uw behandeling.

Hoeveel kosten russian volume wimperextensions

Een nieuwe set russian volume kost bij Oh my Eyezzz lashbar 113 € en je moet rekening houden dat de behandeling 2 uur duurt.

Megavolume wimperextensions

Bij een megavolume behandeling worden er 12 tot 14 extensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Heb je extra volume nodig? Dan is deze behandeling ideaal voor jou. Gelieve onze verzorgingstips na te lezen zodat u nog langer kan genieten van uw behandeling.

Hoeveel kosten megavolume wimperextensions?

Een nieuwe set russian volume kost bij Oh my Eyezzz lashbar 133 € en je moet rekening houden dat de behandeling 3 uur duurt.

Bijwerken van je wimperextensions

Wimperextensions kunnen 2 à 3 weken aanhouden voordat ze moeten worden bijgewerkt. Hoe snel ze uitvallen, hangt af van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de lijm, de staat van de natuurlijke wimpers en hoe goed ze worden verzorgd.

Van elke behandeling van een nieuwe set wimperextensions kunnen we de levensduur verlengen door een bijwerking te doen. Uitgegroeide extensions worden uitgehaald zonder hierbij uw natuurlijke wimpers te beschadigen, deze worden vervangen door nieuwe extensions. Ook alle uitgevallen extensions worden aangevuld. We gebruiken de beste producten om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen.

Verwijderen van wimperextensions

Zijn je extensions aan vernieuwing toe of wil je ze gewoon verwijderen? Kies dan onze verwijderen behandeling. We verwijderen zorgvuldig je wimperextensions en doen een na-verzorging.

Kan ik wimperextensions laten plaatsen als ik contactlenzen draag?

Ja, je kan wimperextensions gebruiken als je contactlenzen draagt. Het is wel belangrijk om te zorgen dat de lijm die wordt gebruikt veilig is voor gebruik rond de ogen en om de wimperextensions goed te verzorgen om te voorkomen dat ze loslaten of uitvallen. Onze producten staan alvast garant voor een optimale combinatie met contactlenzen.

Kan ik wimperextensions laten zetten als ik een allergie heb?

Als je een allergie hebt voor wimperlijm of andere producten die worden gebruikt tijdens het aanbrengen van wimperextensions, is het mogelijk dat je niet geschikt bent voor dit behandeling. Het is belangrijk om dit te bespreken met de specialist die de wimperextensions aanbrengt voordat je een afspraak maakt. Onze producten wekken geen allergische reacties op en zijn veilig, echter horen we altijd graag eerst welke allergie je eventueel hebt. Je kan ons altijd op voorhand contacteren via de website of stuur ons een berichtje via instagram of whatsapp!

Waarom zou ik wimperextensions laten zetten?

  • Wimperextensions zorgen dat je ogen opvallen en geven tevens een natuurlijke, mooie look.
  • Bespaar tijd met wimperextensions! Als je wimperextensions hebt, hoef je geen mascara te gebruiken of tijd te besteden aan het opvullen van je wimpers. Dit kan handig zijn als je weinig tijd hebt of gewoon geen zin hebt om dagelijks je make-up te doen.
  • Je krijgt langere, dikkere wimpers. Wat soms niet lukt met producten zoals mascara, lukt wel met wimperextensions! Geniet van een volle lange wimper.
  • Je ziet er gewoon fantastisch uit! Wimperextensions helpen je er goed uit te doen zien voor een speciale gelegenheid of gewoon voor jezelf.
  • Enjoy!

Wimperbehandelingen vanuit Jabbeke – Brugge

Ons wimpersalon is gelegen in Jabbeke, ons adres is Kerkeweg 25 te 8490 Jabbeke. We zijn vlot bereikbaar van overal vanuit regio kust (Oostende, Blankenberge en Middelkerke) en regio Brugge. Aarzel niet om een afspraak te maken eenvoudig hier op de website!

megavolume wimperextensions
Megavolume
oh my eyezzz lashbar one by one wimperextensions
One by one
russian volume wimperextensions
Russian volume